Controllertjänster

Vi fokuserar på det som gör skillnad i er verksamhet. Vi hjälper er att identifiera dom viktigaste områdena ni behöver hjälp med och vi anpassar våra tjänster därefter.  Anlitar ni Controllergruppen får ni en kompetent och engagerad controller som kommer att göra sitt yttersta för att bidra till er framgång. 

Samtidigt får ni del av all vår samlade kunskap och erfarenhet inom olika områden. För att kunna tillgodose alla behov i ett bolags olika utvecklingsskeden har vi, utöver din kundansvarige Controller, ett stort antal specialister att tillgå. Inom Controllergruppen tror vi att vi bäst hjälper er genom att samla kunskap och erfarenhet som vi har inom olika områden för att alltid kunna erbjuda ett riktigt värdefyllt erbjudande som passar just er. Våra Controllertjänster är indelade i fyra kompetensområden. 

Våra fyra kompetensområden

Ledning & ekonomistyrning

För kunder som behöver riktigt bra ekonomisk planering och uppföljning. När bolaget växer kommer vi att vara oumbärliga.

Redovisning & rapportering

För kunder med behov av fördjupad kompetens inom ex. redovisning, koncernredovisning, börsrapportering etc.

Förvaltning &

kontroll

För att sova lugnt om natten och veta att någon har en övervakande blick över ex. reglerna i ABL, avtal,  försäkringar etc.

Skatt & 

moms

I olika skeden i ett bolags utveckling kommer man att ställas inför olika skattemässiga utmaningar. Vi har kompetensen inom vårt nätverk. 

Varför välja Controllergruppen?

  • Vårt intresse och engagemang för att hjälpa er att lyckas
  • Vi är nischade inom området "värdefokuserad rådgivning"
  • Bred kompetens och erfarenhet hos våra controllers
  • Fokus på strukturer för bra uppföljning
  • Har jobbat med såväl små som större, noterade bolag
  • Erfarenhet av styrelserapportering
  • Vi är riskmedvetna och ansvarsfulla konsulter