• Controllergruppen Karriär

Karriär

Vill du vara med och utveckla framtidens ekonomibyrå med utgångspunkt i digitala lösningar?

Controllergruppen är ett nytänkande konsultbolag med visionen att revolutionera redovisnings- och bokföringsbranschen. Dessutom är vår ambition att vara en ledande aktör i den omvandling som kommer att ske i och med digitaliseringen. Vi söker dig som vill vara med på resan och utveckla våra processorienterade arbetsmetoder för högre kvalité och effektivitet i organisationers administrativa arbete. Vi vill att utvecklas till en toppcontroller hos våra kunder.

Arbetet på Controllergruppen bygger på våra grundläggande värderingar professionalism, kundservice och resultat/prestation. Har du ett brinnande intresse för det digitala och vill vara med och revolutionera ekonomibranschen, då kan du vara den vi söker. Kontakta gärna oss på Controllergruppen!

 

Lediga tjänster

Controller med ansvar för egen kundportfölj

Känner du dig trygg med dina kunskaper inom redovisning, bokslut, årsredovisningar och skatteberäkningar och vill ta nästa steg i din utveckling. Vi söker nu en Controller med ansvar för en egen kundportfölj.  Dina arbetsuppgifter består inte enbart av att kvalitetssäkra redovisning, bokslut, årsredovisning och skatteberäkningar utan även att utgöra ett bollplank och erbjuda våra kunder analys och controllertjänster av toppklass. Du kommer att ha en viktig roll i några av våra kunders ledningsgrupper och styrelserum.

Vi söker dig som är civilekonom och har minst tre års relevant arbetserfarenhet, gärna inom revision eller som redovisningskonsult och som arbetat med ett stort antal olika typer av kunder.

Vi erbjuder dig nu unika möjligheter att ha en viktig ledande roll i ett litet ekonomikonsultbolag med mycket stora ambitioner inför framtiden. I ditt arbete kommer du att ha stöd av en mentor med 20 års erfarenhet som revisor och ekonomikonsult.

Du har möjlighet till en mycket flexibel arbetssituation.  Vi ser fram emot din ansökan.

Skicka ansökan till: niclas.gavelin@controllergruppen.se