• Controllergruppen controllers

Controllers

När ni anlitar Controllergruppen får ni tillgång till ett konsultteam som leds av en av våra kundansvariga controllers med lång och bred erfarenhet inom ekonomi- och redovisningsområdet, ofta från ekonomichefsbefattningar. Den kundansvariga controllern arbetar för ert bästa och sätter samman ett team som passar just ert företags behov. Våra kundansvariga controllers har ett brett nätverk av specialister som kan anlitas vid behov. Digitala, automatiserade och robusta lösningar för de löpande processerna gör att våra controllers kan fokusera på att ge våra kunder rätt beslutsstöd för en framgångsrik verksamhet.

 

 

niclaskvadrat

Niclas Gavelin

Niclas Gavelin, är 44 år, och har en civilekonomexamen

Jag har 18 års yrkeserfarenhet i rollerna som bland annat kvalificerad revisor, ekonomichef samt ekonomi- och redovisningskonsult i såväl stora som små bolag och koncerner. Jag har stor erfarenhet från redovisning och ekonomistyrning och flertalet av mina kunder utgörs av mindre noterade koncerner. Jag har även betydande erfarenhet från olika former personalledning.

Sedan ett antal år tillbaka har jag ett stort intresse i utvecklingen av digitala tjänster inom de löpande ekonomiprocesserna. Kvaliteten och effektiviteten i redovisningsbranschen kommer att öka markant de kommande åren på grund av den digitala utvecklingen – det möjliggör för mig som controller att fokusera på det som faktiskt skapar värde för mina kunder. Jag ser verkligen fram emot det!