StockSnap_G3ZYR6H83P

Controllergruppen anställer Processledare!

Nelida är vårt nyaste tillskott till Controllergruppen – hon började i december som processledare för vår verksamhet Processbyrån Värmdö. Vi har ställt 5 frågor till Nelida att svara på!

 

Namn: Nelida Fernandez
Ålder: 35
Bor: Enskede

 

Du har under slutet av 2018 börjat din tjänst som Processledare. Berätta, vad innebär din nya tjänst?

Som processledare har jag ansvar över att planera, styra och kvalitetssäkra Controllergruppens processer och leveranser. Jag kommer  i min roll arbeta gentemot kund och ha en del kundkontakt.

Man kan säga att du inte arbetar helt traditionsenligt med fysiskt kontor och fasta tider. Kan du berätta mer om detta? 

Det är ett nytt sätt för mig att arbeta med inom denna bransch och jag skulle säga att det är ett relativt nytt arbetssätt rent generellt i Sverige. Jag ser väldigt positivt på detta nytänk och moderna arbetssätt. Det gynnar både företag och anställda. Denna lösning var avgörande för mig som tycker om att arbeta flexibelt och rörligt.

Vilka av dina egenskaper tror du kommer att passa extra bra hos Controllergruppen?

Min flexibilitet och min lyhördhet tror jag är två bra egenskaper som kommer vara till nytta för mig i min roll.

Hur ser din bakgrund ut, vad gjorde du innan din anställning som processledare?

Jag har arbetat väldigt varierat, vilket har varit både roligt och lärorikt. Jag har arbetat dels som redovisningsekonom på ett företag inom börsmarknaden men också inom fastighetsbranschen som Housing Coordinator. Där träffade jag och arbetade med många olika människor från olika länder vilket var roligt.

Vad gör du när du inte arbetar?

När jag inte arbetar spenderar jag mest tid med mina två små barn, men har jag tid över står jag gärna i köket och lagar mat eller bakar. Jag tycker väldigt mycket om att laga mat från grunden, att göra allting själv och inte köpa halvfärdiga eller färdiga alternativ. Att baka är också otroligt roligt och ett intresse jag har haft sedan jag var liten! 

 

Stort tack Nelida för dina svar! Vi ser mycket fram mot din tid hos oss på Controllergruppen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *