Marknadsassistent controllergruppen

Marknadsassistent med inriktning sociala medier

 

Till vår tjänst som marknadsassistent söker Controllergruppen dig som har ett stort intresse för sociala medier och har grundläggande kunskap inom SEO. Du ska även vara bra på att utrycka dig i text. Stort plus om intresse/kunskap för ekonomi och digitalisering finns. Tjänsten omfattar bland annat att vara aktiv i sociala medier (Facebook, Twitter, LinkedIn samt blogg), underhåll av hemsida och digital marknadsföring.

Tjänsten vi söker är för ett vikariat under cirka 1,5 år på en omfattning av 20 %. Arbetet går att till stor del utföras på distans, men det är bra om möjlighet till fysiska möten 1-2 gånger/månad finns (därför är det en fördel om du är bosatt i Stockholm med omnejd). Du får under veckan fördela arbetstiden som du vill, och det kräver att du är självgående och tar ansvar. Start för tjänsten är vid augusti, men med en kortare överlämningsperiod innan sommaren.

Är du intresserad av tjänsten? Maila CV och personligt brev till info@controllergruppen.se.