rebecka-ahlander-controllergruppen

Välkommen Rebecka!

 

Det är dags att välkomna Rebecka som är vår senast anställda hos Controllergruppen. Rebecka har i januari börjat sin anställning som processassistent. Vi valde att ställa fem frågor till henna att svara på för vår blogg!

 

Namn: Rebecka Åhlander
Ålder: 27
Bor: Stockholm

Varför valde du att arbeta hos Controllergruppen?

Det är det digitala som verkligen tilltalar mig. Jag har alltid velat jobba helt inom ekonomi, men det är just det digitala som jag tyckte var så intressant med detta jobb. Jag gillar inte att arbeta med papper, både för miljön och för det är så gammeldags, och jag upplever att många företag inte hänger med i det digitala. Dessutom är det roligt att arbeta med ett nystartat företag, och jag tycker att det är jättespännande att få vara med och ta del utav all utveckling. Det är stor skillnad mot tidigare när jag arbetat med stora företag.

Hur ser din bakgrund ut?

Jag har studerat konst, kultur och ekonomi och även massa andra kurser. Arbetat har jag gjort med mycket olika tjänster, men faktiskt aldrig helt inom ekonomi.

Vilka av dina egenskaper tror du kommer att passa extra bra hos Controllergruppen?

Att få vara med och tycka och påverka. Jag är kreativ och vill komma med lösningar och förslag. Dessutom gillar jag rutiner (som ekonomi ofta har) och vill sätta det på pränt.

Nämn ett par saker som du ser fram emot med Controllergruppen.

Som jag tidigare nämnt är det viktigt för mig att få vara en del utav något nytt och komma med förslag och påverka. Det ska bli väldigt intressant att få vara med i utvecklingen, då jag sett hur det fungerar med stora/äldre företag.

Vad tycker du om att göra på fritiden?

Jag tycker om att vara med vänner och familj. Jag gillar att vara aktiv – och då både med träning och aktiviteter. Studerat har jag gjort en hel del och tycker att det är väldigt kul! Det känns som om det alltid finns alltid något nytt att studera och lära sig. Bland annat har jag studerat språk, genus, konst och ekonomi. Sist men inte minst älskar jag att resa, vilket har blivit en dyr hobby!

 

Vi tackar Rebecka för hennes svar, och ser mycket fram emot den kommande tiden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *